Despre mine

Ne definim ca oameni prin realizări, pasiuni,vise.Dacă pastram această ordine pot spune că am o familie minunată. Avem 3 copii ,o fată și un băiat și o fată patrupedă pe nume Stela.Soția mea e medic (microbiolog) și e un motiv în plus pentru care am ales să prestez acest gen de servicii.Îmi plac curățenia, ordinea și cred că o combinație a acestora ne conferă o stare de bine de mediu atractiv desfășurării activității cotidiene.Visez la o lume mult mai curată și  cred cu tărie ca aici am și eu un rol de îndeplinit. Imi asum această sarcină alături de dumneavoastră, cei care realizați importanta prestarii acestui serviciu profesional.

De ce am început această afacere?

Am început această afacere pe data de 1 aprilie a anului 2019 dintr-o necesitate. Am văzut cu ochii mei cum se spală covoarele la spălătoriile existente pe piață. Ce materiale se folosesc. Tehnica aceasta de curățare. Am pornit-o și ca o necesitate de altfel. Pentru că și eu ca și dumneavoastră sunt consumator. Avem nevoie de servicii de curățare a saltelei, a covoarelor, a mochetelor, a scaunelor, a tapițeriei de la mașini. 

Și am început să cercetez întâi această piață prin a-mi face un filtru în ceea ce privește capabilitățile tehnice ale echipamentelor care se folosesc, ale consumabilelor și a tehnicii de curățare.


Cum a decurs afacerea la început?

În ceea ce privește debutul acestei afaceri, ca orice afacere este mai greu la început, evident. Dacă este să facem o comparație, este ca și demarajul la o mașină. În schimb, ceea ce contează este să nu te oprești. Primii mei clienți au fost cei din cercul meu de cunoscuți, prieteni, familie, prietenii prietenilor.

Ce servicii ofer?

Sunt specializat pe curățarea mochetelor, a covoarelor, a saltelelor, a tapițeriei scaunelor, canapelelor, a tapițeriilor auto textile sau din piele. Dimensiunea covoarelor și a mochetelor încep de la mici suprafețe până la dimensiuni foarte mari cum ar fi mochetele din sălile de conferință, din sălile unde au loc evenimente și din sălile instituțiilor de cultură.


Care este procesul meu?

Procedeul de curățare a covoarelor, a mochetelor, a tapițeriilor textile sau casnice presupune respectarea unor anumiți pași. În principiu aceștia sunt următorii: se face o evaluare a ceea ce este de curățat, în această evaluare se ține cont de eventualele urme de uzură premature, de pete, defecte de fabricație, precum și a petelor care urmează să fie îndepărtate. După această etapă urmează partea de aspirare a prafului, a părului de la oameni sau de animale precum și a scamelor. 

Îndepărtarea petelor se face cu soluții profesionale și trebuie avut în vedere timpul de acțiune al acestora. După tratarea petelor urmează procedeul de injecție-extracție a suprafețelor de curățat. În funcție de suprafața care urmează să fie curățată, echipamentul diferă de la accesorii până la echipamentul propriu-zis. În cazul mochetelor, a covoarelor de mari dimensiuni, voi folosi un echipament compact, care realizează cele trei operațiuni: de injecție, frecare și extracție a mizeriei
într-un singu pas.

La interioarele auto, procesul de curățare este mai complex datorită multitudinii de materiale, a poziției mai puțin comode de curățare precum și a îmbinărilor dintre materiale.


Cum mă deosebesc de concurență?

În primul rând, meticulozitatea cu care se realizează acest proces de curățare, echipamentul este iarăși un factor care ajută foarte mult la calitatea serviciului prestat. Echipamentul și consumabilele, evident. 


Cine sunt clienții mei?

Clienții mei sunt genul de oameni care înțeleg valoarea pe care serviciile
mele o au ca și aport.


Ce probleme rezolv?

În primul rând, scopul serviciului este cel de a educa. Aș îndrăzni să afirm că ne lipsește educația în ceea ce privește serviciul de curățenie. Mixul de echipamente, manualitate și consumabile permit clientului să vadă cu ochii lui ce mizerie iese dintr-un covor, dintr-o mochetă, dintr-un interior auto. De asemenea clientul poate vedea cu ochii lui ce mizerie iese dintr-un covor sau o mochetă care a fost spălată recent. Nu vreau să arunc cu pietre în colegii mei de breaslă. Încerc doar să stabilesc un standard în ceea ce privește calitatea acestui serviciu.


 Ce recomandări am?

Recomandările făcute clienților contează. În general ei sunt destul de receptivi. În ceea ce privește folosirea unor produse adecvate sau, după caz renunțarea la cele pe care le foloseau până atunci. La terminarea procesului de curățare, ofer clienților o posibilitate pe care poate nu au întrevăzut-o până atunci și anume faptul că pot pleca de la zero în ceea ce privește starea de curățenie. 


Ce spun clienții?

Majoritatea clienților sunt impresionați de cantitatea de praf și de mizerie care rezultă în urma procedeului de aspirare și curățare a mochetelor, covoarelor, saltelelor sau a tapițeriei. De asemenea, toți clienții recunosc un lucru cert și anume acela că niciodată ei nu vor reuși să facă un astfel de serviciu la calitatea pe care o pot face eu. Am experimentat la predarea unor autoturisme la care am curățat tapițeriile un sentiment care mi-a dat o încredere deplină în ceea ce fac. O senzație de autoturism nou, de restartare dacă se poate spune. Clienții mi-au confirmat după prestarea serviciului că au o senzație de ușurare, de mai bine, de sănătate chiar, de schimbare a tot ceea ce îi înconjoară, de miros. Unii dintre ei chiar au afirmat că acest lucru i-a făcut chiar un pic mai puțin anxioși, mai liniștiți. Ca și concluzie a serviciului prestat, pot afirma fără echivoc că toți clienții au fost absolut mulțumiți.


Care sunt principiile de bază ale afacerii mele?

Afacerea mea se bazează în primul rând pe onestitate și pe încredere. Nu vreau să creez expectații de nerealizat: da, există pete pe care nu pot să le scot. Și după cum bine știți, această vină nu îmi aparține. Nu folosesc consumabile și echipamente cu capabilități tehnice modeste. Un lucru trebuie reținut: nu fac și nu voi face niciodată rabat de la calitate. Nu mă mulțumesc cu “atât se poate”. Tot timpul încerc să fac o operațiune de curățare care bine înțeles va ține cont de condițiile existente la fața locului și aceste condiții se referă la următoarele aspecte și aici mă refer la gradul de încărcare cu mobilier sau lipsa sau prezența apei calde. 


Unde mă văd în viitor? 

Știu unde vreau să ajung și încerc să fac acest lucru fără să mă grăbesc. În meseria mea, repede nu înseamnă de calitate. Trăim niște timpuri cu o dinamică cel puțin imprevizibilă. Ceea ce pot afirma cu tărie este necesitatea unui mediu curat indiferent unde ne aflăm: acasă, la birou, în mașină sau într-o sală de teatru. 


Programează o vizită

Datele de contact

Detalii programare

Ce servicii doriți?

De la 7 ron
mp
350-900 Lei
mașină
15-50 Lei
loc/persoană
De la 10 Lei
mp
90-200 Lei (ambele fețe)
loc/persoană
De la 50 Lei
loc/persoană

Detalii

*Este necesară prezența apei calde pentru a presta serviciul cu succes

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.