Curățare saltele

Nu spăl doar la suprafață, ci purific saltelele în întregime. Aspect dar și sănătate.

Curățarea saltelelor este din punct nostru de vedere cea mai solicitantă operațiune din punct de vedere a rezultatului obținut.

Acest lucru se datorează faptului că deși e un loc unde ne petrecem teoretic 1/3 din viață nu acordăm o importanță pe măsură acestui lucru.Culoarea integral albă a materialului din care este confecționată este de asemenea o altă provocare.

Cel puțin din această perspectivă nu este necesar să mai argumentăm necesitatea curățării saltelei de pat odată pe an sau chiar bianual.

Husa pe care o folosim pentru protecția saltelei este utilă dar nu poate împiedica pătrunderea prafului,a lichidelor,a pielii moarte,a părului nostru și a animalelor de companie.Acarienii se hrănesc cu acestea și de aici rezulță un miros neplăcut precum și dezvoltarea în timp a alergiilor.

Tehnica de curățare începe prin aspirarea minuțioasă a saltelei pe laterale și pe ambele părți ale acesteia precum și a cadrului pe care este fixată.

Ulterior acestei operațiuni vom trata petele și apoi cu ajutorul echipamentului de injecție -extracție vom spăla salteaua.Amestecul de apă caldă de 50 de grade Celsius și detergenții speciali vor face ca salteaua dumneavoastră să arate ca nouă.

Este de menționat că ,cu cât scoatem mai repede o pată dintr-o saltea atunci când ea apare ,cu atât e mai puțin costisitor pentru client și mai ușor pentru noi.

Timpul estimativ de uscare este de 4-5 ore ,motiv pentru care este de dorit ca această operațiune să se realizeze prima în cadrul curățeniei complete a casei sau apartamentului dumnevoastră.

Echipament folosit pentru acest serviciu

Accesoriu Dyson

Accesoriu de aspirator, cu turbină Dyson DC39

Accesoriu aspirator lat

Accesoriu de aspirator, cu perie lată

Accesoriu aspirator

Duză cu perie pentru aspirator

Programează o vizită

Datele de contact

Detalii programare

Ce servicii doriți?

De la 7 ron
mp
350-900 Lei
mașină
15-50 Lei
loc/persoană
De la 10 Lei
mp
90-200 Lei (ambele fețe)
loc/persoană
De la 50 Lei
loc/persoană

Detalii

*Este necesară prezența apei calde pentru a presta serviciul cu succes

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.